Sibienii ştiu reţeta care combate frigul: sarmale şi grătare. Sâmbătă, pe o ploaie rece, au încins ceaunele!
Sărmăluţele aromate, mielul la proţap şi fasolea cu ciolan au atras şi alţi gurmanzi în jurul lor. În faţa bunătăţilor tradiţionale, nimeni nu s-a mai plâns de
De Redactia Observator la 28.10.2017, 20:06- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Platforma care a prezis victoria lui Donald Trump scrie despre cine va câştiga alegerile în România. Clasamentul Polymarket
Astăzi, pe o ploaie rece, au încins ceaunele, au pornit cuptoarele şi s-au pus pe gătit. Sărmăluţele aromate, mielul la proţap şi fasolea cu ciolan au atras şi alţi gurmanzi în jurul lor. În faţa bunătăţilor tradiţionale, nimeni nu s-a mai plâns de frig.
Miel la proţap, grătare, sarmale şi friptură. Pentru gurmanzi, aşa arată raiul pe pământ.
Timp de două zile, la Sibiu, bucătarii pregătesc mâncare tradiţională, unii chiar în mijlocul naturii. Nu contează ploaia, ci doar voia bună şi gustul autentic.
Pentru cei mai mici, organizatorii evenimentului "Festivalul din Cămară" au pregătit și câteva ateliere de creație.
Şi în judeţul Satu Mare, oamenii s-au înfruptat cu tocăniţă la ceaun şi cârnaţi de oaie, la o sărbătoare câmpenească. De la eveniment nu au lipsit nici muzica, și, conform tradiției din Țara Oașului, nici pălinca.