SPECIAL! Bucuria gurmanzilor
Gurmanzii apreciază mai mult ca oricine un meniu sofisticat, pregătit de un chef dedicat! Iar bucuria le este mult mai mare când, în locul unei ieşiri programate la restaurant, au parte de o petrecere-surpriză. De ziua lor onomastică, de exemplu.
De Redactia Observator la 06.01.2016, 20:29Gurmanzii apreciază mai mult ca oricine un meniu sofisticat, pregătit de un chef dedicat! Iar bucuria le este mult mai mare când, în locul unei ieşiri programate la restaurant, au parte de o petrecere-surpriză. De ziua lor onomastică, de exemplu.
Atenţie, însă! Cine vrea să ofere o petrecere-surpriză unui gurmand, trebuie să-i cunoască la perfecţie preferinţele alimentare. Mai mult, să meargă cu o zi în avans şi să deguste toate preparatele din meniul selectat pentru sărbătorit. Şi nu doar mâncarea este importantă, ci şi băuturile care se vor servi la masă.
Cine nu şi-ar dori să îşi petreacă ziua de nume într-un restaurant luxos cu mâncăruri alese şi multă voie bună? Iar dacă discutăm despre o petrecere-surpriză, impactul este şi mai mare. Pe asta a mizat şi Mădălina, când s-a gândit să îşi surprindă iubitul de ziua onomastică.
Iar profesioniştii ştiu cum să încânte chiar şi papilele gustative ale celor mai pretenţioşi clienţi. Meniul pregătit pentru iubitul Mădălinei începe cu un delicios tartar de somon. Desigur, preparatul trebuie montat pe farfurie, astfel încât să stârnească interesul celor mai pretenţioşi gurmanzi.