SPECIAL! Bucătăria moleculară, cea mai scumpă dintre toate
Gastronomia românească se remarcă prin preparate consistente, cu tot felul de garnituri şi cu tot felul de sosuri! În plus, suntem un popor de gurmanzi, care - înainte să meargă la un restaurant nou - pune aceeaşi întrebare cheie: "Cât de mari sunt porţiile?"
De Redactia Observator la 14.08.2015, 20:29Gastronomia românească se remarcă prin preparate consistente, cu tot felul de garnituri şi cu tot felul de sosuri! În plus, suntem un popor de gurmanzi, care - înainte să meargă la un restaurant nou - pune aceeaşi întrebare cheie: "Cât de mari sunt porţiile?"
Dar acesta este un amănunt care nu îl va interesa vreodată pe un admirator al bucătăriei moleculare. Şi vă spun şi de ce. Când mergeţi la un restaurant unde găsiţi astfel de preparate, nu vă duceţi să vă săturaţi. Vă duceţi doar ca să degustaţi. Bineînţeles, preţurile sunt pe măsură.
Priviţi materialul de mai sus pentru mai multe detalii!