SPECIAL! Emanuel, copilul minune al gastronomiei româneşti
Atunci când talentul şi pasiunea îşi dau mâna, vârsta nu contează! Aşa se face că un tânăr bucătar din Dej a reuşit la doar 18 ani să lase fără cuvinte nişte celebri chefi francezi
De Redactia Observator la 28.11.2014, 20:22Atunci când talentul şi pasiunea îşi dau mâna, vârsta nu contează! Aşa se face că un tânăr bucătar din Dej a reuşit la doar 18 ani să lase fără cuvinte nişte celebri chefi francezi
Tânărul a fost reprezentantul ţării noastre la categoria de juniori a celebrului concurs "Bucătari de Aur".
Pentru cei care-l cunosc, nu e nicio surpriză, mai ales că Emanuel Mocan a păşit pentru prima dată într-o bucătărie la doar 14 ani. După ce i-a surprins pe bucătarii români, pe cei francezi i-a dat pe spate cu un preparat bazat pe ingrediente simple. Chiar şi aşa, maeştrii gastronomiei nu au mai putut spune decât oh-la-la!