SPECIAL! "Miau" chef: proba căpşunilor
O prăjitură cu căpşuni este un desert minunat, mai ales dacă este preparat de un chef! El va şti cum să dozeze toate ingredientele pentru a obţine maximum de savoare, ba chiar va adăuga un element-surpriză, astfel încât cei care îi vor degusta opera să fie extaziaţi.
De Redactia Observator la 07.01.2016, 20:36O prăjitură cu căpşuni este un desert minunat, mai ales dacă este preparat de un chef! El va şti cum să dozeze toate ingredientele pentru a obţine maximum de savoare, ba chiar va adăuga un element-surpriză, astfel încât cei care îi vor degusta opera să fie extaziaţi.
În fine, prăjitura nu este greu de preparat, însă trebuie respectate cu stricteţe toate etapele. Deci cu ce trebuie să înceapă? Evident, cu spălatul căpşunilor. Este o etapă peste care nu se poate sări, pentru că cine şi-ar dori să mănânce un desert cu urme de pământ?! Nimeni! Doar că anumiţi cofetari au mari probleme în a-şi îndeplini misiunea.