SPECIAL! Vopsitul părului în toate culorile curcubeului a revenit în forţă
Dacă în anii trecuţi, singura extravaganţă în materie de coafuri o reprezentau şuviţele colorate în anumite nuanţe, acum - când vine vorba despre vopsit - nu mai există nicio limită. Cu cât mai multe culori, cu atât mai bine. Iar tehnicile de vopsire sunt din ce în ce mai originale.
De Redactia Observator la 07.10.2015, 20:36Dacă în anii trecuţi, singura extravaganţă în materie de coafuri o reprezentau şuviţele colorate în anumite nuanţe, acum - când vine vorba despre vopsit - nu mai există nicio limită. Cu cât mai multe culori, cu atât mai bine. Iar tehnicile de vopsire sunt din ce în ce mai originale.
Este o tehnică migăloasă, pentru că fiecare şuviţă trebuie să fie "izolată" cu un elastic.
Înainte de a pune culoarea pe păr, trebuie separat părul pentru a defini fiecare şuviţă în parte.
Acest lucru ajută la obţinerea unui model deosebit de colorare a părului.
Elasticele trebuie prinse la o distanţă şi la un unghi aproximativ egale pentru a obţine un rezultat egal atunci când vopseaua va fi aplicată.
După ce părul este prins cu elastice, trebuie aplicată o folie de aluminiu deasupra fiecăruia pentru a obţine separarea culorilor.
După elastice şi folie, vine momentul aplicării vopselei. Trecerea dintre culori trebuie făcută treptat.
Culorile stridente nu sunt pentru oricine, chiar dacă ineditul acestui tip de a vopsi este dat tocmai de diversitatea acestora.
Aţi fi tentaţi să credeţi că aceste culori stridente vă deteriorează părul. Însă, surpriză.
Chiar dacă vedeţi aşa nenaturale culorile, ele nu dăunează firului de păr, nu-l deteriorează, nu-l agresează sub nicio formă pentru că nu conţin amoniac
După ce vor trece cele 15-20 minute, timpul de acţionare a vopselei, mergem şi spălăm părul să vedem ce a ieşit.
Nici spălatul după vopsit nu se face întâmplător. E important ca şuviţele să fie spălate de jos în sus pentru a nu se întrepătrunde culorile. După care urmează, evident, coafatul.