Veridictul medicilor: cartofii prăjiţi ne fură ani din viaţă!
Cartofii prăjiţi ucid încet, dar sigur. Cel puţin asta demonstrează ultima cercetare făcută de Societatea Americană de Nutriţie. Specialiştii au analizat vreme de opt ani mii de oameni, iar rezultatele sunt înspăimântătoare.
De Redactia Observator la 18.06.2017, 01:17Cartofii prăjiţi ucid încet, dar sigur. Cel puţin asta demonstrează ultima cercetare făcută de Societatea Americană de Nutriţie. Specialiştii au analizat vreme de opt ani mii de oameni, iar rezultatele sunt înspăimântătoare.
Iar specialiştii avertizează: consumaţi în cantităţi mari, cartofii prăjiţi ne pun sănătatea în pericol! Ba chiar şi viaţa. Ultimul studiu făcut de reprezentanţii Societăţii Americane de Nutriţie arată că din 4.440 de pacienţi, cu vârste între 45 şi 79 de ani, 236 au murit. Timp de 8 ani, aceştia au consumat cartofi prăjiţi de mai multe ori pe săptămână sau pe lună.
Şi, spun statisticile, cu cât creşte consumul de astfel de alimente, cu atât creşte şi riscul mortalităţii. Şi nelipsiţi de pe mesele restaurantelor.
Mâncatutul pe fugă, combinaţiile nesănătoase, dar şi stresul au dus la creşterea alarmantă a ratei obezităţii!