Antena Meniu Search
x

Video Când ar putea fi publicate rezultatele simulării la Evaluarea Naţională 2024. Probleme în 25 de judeţe şi în Bucureşti

180 de mii de copii plus părinţi plus bunici au mari emoţii. Aşteaptă să afle rezultatele simulării Evaluării Naţionale de la clasa a opta. În premieră în acest an avem corectare digitalizată, iar rezultatele ar urma sa fie comunicate personal copilului. Copiii din 25 de judeţe plus cei din Capitală sunt la acest moment în vacanţă. 

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 14:44

Vezi și

Subiectele nu au fost deloc uşoare, cel puţin asta reclamă părinţii şi elevii după proba la matematică. Problema la geometrie, cea cu rombul a dat bătăi de cap elevilor şi se pare că rezultatele vor fi pe măsura subiectelor - rezultate destul de proaste, spun profesorii corectori. 

Situaţia este cel puţin inedită astăzi: 25 de judeţe şi municipiul Bucureşti sunt în aşa zisa vacanţă de schi, aşa că elevii nu sunt în bănci ca să-şi afle notele de la această simulare a Evaluării Naţionale. Trebuie să ştiţi că notele trebuie comunicate individual, deci fiecare elev trebuie să-şi afle nota de la profeosrul de română, respectiv profesorul de matematică. 

Care este procedura pentru aflarea notelor

Ministerul Educaţiei deja a transmis borderourile către inspectoratele şcolare, iar de acolo au plecat deja către şcoli. Unele şcoli au rezultatele şi le gestionează aşa cum crede fiecare şcoală de cuviinţă. Dacă un elev este în vacanţă şi este absolut interesat de această notă pe care a obţinut-o la simularea de la Evaluarea Naţională, atunci îi va fi comunicată nota. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » Când ar putea fi publicate rezultatele simulării la Evaluarea Naţională 2024. Probleme în 25 de judeţe şi în Bucureşti