Antena Meniu Search
x

Video Observator lansează campania "Generaţia sub presiune": Elevii conectaţi la lumea din ecrane, deconectaţi de la lumea reală 

Mai este o săptămână până începe şcoala, iar elevii noştri, copiii din toată ţara, se întorc în bănci. Chiar dacă au pierdut peste un an de evoluţie, este important să menţionăm că puţini dintre ei au ţinut pasul cu schimbările.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 08.09.2021, 19:15

Vezi și
  • Mai este o săptămână până la începerea noului an şcolar.

Începând de astăzi urmăriţi, în fiecare zi, o campanie marca Observator - "Generaţia sub presiune". Conectaţi la lumea din ecrane, deconectaţi de la lumea reală. Ce s-a întâmplat în mintea lor cât nu am fost atenţi? Copiii pandemiei se întorc la şcoală. Ce facem pentru "Generaţia sub presiune"? O nouă serie Observator, cu Mădălina Iacob.

Cum este situaţia pe teren? Cum sunt copiii? Cum se simt copiii acum, la începutul anului şcolar? O să vă spunem cum sunt copiii acum, cu o săptămână înainte să înceapă şcoala. O să vedeţi copiii şi altfel faţă de cum îi vedeţi la televizor. Şi o să îi vedeţi în fiecare zi la Observator, în materialele noastre. 

Psihologii au lucrat mult cu elevii, pe parcursul pandemiei de coronavirus

Copiii sunt un pic mai închişi, am putea spune, mai puţin comunicativi, dar la fel de frumoşi aşa cum i-am lăsat acum un an şi ceva când au intrat în şcoala online. Este o realitate, nu este o glumă, este un fenomen şi asta recunosc şi autorităţile. Noi am vorbit cu fiecare dintre ele şi, de exemplu, a fost coadă la Obregia. Psihologii ne-au spus că au făcut terapie foarte mult mai ales cu adolescenţii în această perioadă. 

Noi am vorbit şi cu elevii şi cu părinţii şi cu profesorii şi vă invităm să urmăriţi materialul video, dar şi întreaga serie "Generaţia sub presiune" pentru a vedea care este situaţia la momentul actual.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Exclusiv Observator » Observator lansează campania "Generaţia sub presiune": Elevii conectaţi la lumea din ecrane, deconectaţi de la lumea reală