Antena Meniu Search
x

Video "Metronom", primul lungmetraj al lui Alexandru Belc, aplaudat la Festivalul de la Cannes şi apreciat de criticii străini

Ieri a fost prezentat la Cannes , în premieră mondială, filmul românesc Metronom, primul lung metraj al regizorului Alexandru Belc. Pelicula care prezintă povestea a doi tineri care se iubesc în România anului 1972 participă la secţiunea "Un Certain Regard". 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 25.05.2022, 14:27

Vezi și

La finalul proiecţiei, aplauzele au fost îndelungate. Lungmetrajul este dealtfel apreciat la unison de criticii de film. La fel de lăudaţi au fost şi actorii.

Actorii Mara Bugarin şi Vlad Ivanov au intrat prin Skype şi au povestit despre experienţa de la Cannes. 

Mara Bugarin - actriţă: Eu am crezut până într-un punct cp este de complezenţă că ne aplaudă aşa şi am aflat după proiecţie că nu e aşa şi că publicul de la Cannes poate să fie foarte dur. Motiv pentru care m-am bucurat enorm că oamenii din sală au părut că au stat cu noi pe tot parcursul filmului, s-au ridicat în picioare la final şi au fost mulţumiţi. Eu m-am simţit bine, m-am simţit recunoascătoare. 

Vlad Ivanov - actor: Sala a fost absolut uimitoare, au fost tăceri incredibile, semn că sala a ascultat foarte bine ceea ce se întâmpla în film. E un moment absolut excepţional şi ne bucurăm de el. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » "Metronom", primul lungmetraj al lui Alexandru Belc, aplaudat la Festivalul de la Cannes şi apreciat de criticii străini