Meniu
Search
x
Observator » Podcast » Ce învăţăm azi

Ce învăţăm azi

Ce învăţăm azi Ce învăţăm azi

Stres, examene, teme, meditaţii, joacă, familie. Şi de la capăt. În fiecare zi. Pentru toţi elevii şi părinţii din România. “Ce învăţăm azi" vine cu idei şi sfaturi despre cum să-i facem pe adulți să înțeleagă nevoile elevilor de azi. Pentru că educația nu se oprește niciodată.

Diferențele dintre învățământul privat și cel de stat şi de ce le lipsesc atât de multe copiilor în şcoli şi grădiniţe:

PODCASTURILE OBSERVATOR. Educația celor mici. Marina Manea, fost secretar în Ministerul Educației, actualmente director de grădiniță, a vorbit la Podcastul Observator, cu Mădălina Iacob, despre adaptarea copiilor la grădiniță, dar și despre costurile care sunt impuse într-un sistem de învățământ ce ar trebui să fie gratuit.

28:20 Diferențele dintre învățământul privat și cel de stat şi de ce le lipsesc atât de multe copiilor în şcoli şi grădiniţe:

Invăţătoarea Claudia Chiru, despre importanţa primei zile de şcoală pentru elevi, părinţi şi profesori

Claudia Chiru, învățătoarea care încearcă să iasă din "linie" mereu și să găsească modalități cât mai moderne de educare a generațiilor care îi trec prin mână, a vorbit la Podcastul Observator, cu Mădălina Iacob, despre importanța primei zile de școală și impactul acesteia asupra copilului, relația dintre cadrele didactice și elevi și comunicarea dintre Minister cu cadrele didactice.

32:09 Invăţătoarea Claudia Chiru, despre importanţa primei zile de şcoală pentru elevi, părinţi şi profesori

Gabriela Maalouf, despre educația copilului și relațiile acestuia în raport cu școala

Gabriela Maalouf mamă, consilier pentru copii, psiholog și primul practician pentru programare neuro-lingvistică pentru părinți și copii, a vorbit la Podcastul Observator, cu Mădălina Iacob, despre educația corectă a copiilor, cum să se manifeste dorințele părinților asupra lor, dar și cum trebuie să trateze copiii eșecul.

30:59 Gabriela Maalouf, despre educația copilului și relațiile acestuia în raport cu școala

Prințesa Urbană dezvăluie de ce a plecat cu familia din România şi s-a mutat în Olanda

Ioana Macoveiciuc sau "Prințesa Urbană", scriitoare, mamă și un bun specialist în parenting, a vorbit la Podcastul Observator, cu Mădălina Iacob, despre educația copiilor, comportamentul părinților față de aceștia și modul în care trebuie să gestioneze anumite situații, în raport cu propriul copil.

30:30 Prințesa Urbană dezvăluie de ce a plecat cu familia din România şi s-a mutat în Olanda

Ministrul Sorin Cîmpeanu, despre schimbările pregătite la BAC, profesorii care dau meditaţii şi scandalul plagiatelor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a vorbit la Podcastul Observator, cu Mădălina Iacob, despre ce schimbări urmează în învăţământ, mai ales că mai avem mai puţin de o lună până la începerea noului an şcolar.

32:24 Ministrul Sorin Cîmpeanu, despre schimbările pregătite la BAC, profesorii care dau meditaţii şi scandalul plagiatelor