Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Am vrut să vedem cu ochii noştri". Diferența dintre Instagram și realitate. Cum arată de fapt locurile din România unde turiștii se înghesuie să ajungă

În spatele fotografiei perfecte de la mare stau sute de încercări nereuşite şi o regie. Cine crede că nu mai are nimic de văzut pe litoralul nostru se înşeală! Reţelele sociale sunt pline de locaţii unde mulţi se înghesuie să ajungă şi de unde să poată posta pentru prieteni. Insă, multe dintre aceste fotografii sunt, în realitate, o iluzie.

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 20:47

La doar 15 minute depărtare de Constanța e un loc devenit vedetă pe Instagram. La Tuzla trebuie să ajunge oricine vrea o poză de invidiat pe o plajă sălbatică. Malurile abrupte şi marea turcoaz ne duc cu gândul la o destinaţie exotică. 

La doi paşi, un alt loc concurează pentru titlul de senzaţia reţelelor sociale: faleza 23 August. Am vrut şi noi să vedem dacă realitatea se apropie de imaginile virale. Însă când am ajuns aici am avut o surpriză. 

Reţelele sociale sunt pline de locaţii unde mulţi se înghesuie să ajungă

Vezi și

Drumul către fotografia perfectă este plin de obstacole. La faleza 23 August, unul dintre cele mai râvnite locuri pentru o poză, accesul e acum interzis. Doar că, pentru mulţi pasionaţi, nimic nu stă în calea fotografiei perfecte. Turiştii care ajung aici ocolesc sau sar gardul.

Pe acelaşi subiect

"Am vrut sa vedem cu ochii nostri", spune un turist.

Staţiunea Costineşti are şi ea comori care merită efortul pentru o fotografie de pus în ramă.

Cei care vor să ducă totul la un alt nivel, aleg să organizeze evenimente importante din viaţa lor în cadrul perfect. Astfel, fotografiile de nuntă vor fi mai mult ca perfecte, demne de sute de inimioare.

Şi plajele de la Corbu şi Vadu sunt în topul turismului instagramabil. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » "Am vrut să vedem cu ochii noştri". Diferența dintre Instagram și realitate. Cum arată de fapt locurile din România unde turiștii se înghesuie să ajungă