Antena Meniu Search
x

Black Friday 2020 în România: data în care are loc Black Friday şi cele mai căutate produse

Black Friday 2020 a început în România, oficial sau nu. Şi, ca de fiecare dată, nu ţine doar o zi, ci mai bine de o lună. Chiar cinci săptămâni în unele magazine.

de Redactia Observator

la 05.11.2020, 15:17

Vezi și
  • Black Friday 2020: Comercianţii anunţă reduceri foarte mari în acest an

Black Friday 2020 va ţine mai mult în acest an. Există şi o explicaţie pentru asta: în acest an e mai important decât oricând ca oamenii să nu se îngrămădească la cumpărături acum, în pandemie. Reducerile sunt suficient de mari încât să ne convingă pe mulţi dintre noi să facem noi achiziţii. Cele mai căutate sunt laptopurile, computerele şi camerele web. Iată ce spun cei implicaţi:

Daniel Apostol, manager magazin: "O să avem reduceri la produsele de bază, cum ar fi televizoare, telefoane, laptopuri de vreo 600 de lei. la produsele mici, reduceri de 50%, electrocasnice, şi ele de până la 50%."

Radu Berza, director retailer de fashion: "Este mult mai greu în online să te joci cu preţurile, tocmai pentru că este foarte mare transparenţă, dar doi la mână, nu mai are rost să faci asta la un eveniment aflat la ediţia a zecea în ţară. Lumea s-a învăţat cu Black Friday şi te va taxa."

Când are loc oficial Black Friday 2020 în România

Aşadar, reprezentanţii magazinelor dau asigurări că reducerile sunt reale. Ştiţi suspiciunile din fiecare an, cu umflarea preţurilor înainte de a le micşora. Sperăm, ca de obicei, că sunt nefondate.

În România, oficial, Black Friday 2020 va avea loc pe 13 noiembrie, deşi conform tradiţiei americane, ziua reducerilor ar trebui să aibă loc în a patra zi de vineri a lunii noiembrie, adică pe 27 noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Black Friday » Black Friday 2020 în România: data în care are loc Black Friday şi cele mai căutate produse