Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi soți s-ar fi atacat cu toporișca și cuțitele în apartamentul lor din Codlea. Ea a fost găsită moartă, el a supraviețuit

Scene teribile în localitatea Codlea din judeţul Braşov. O femeie a fost găsită moartă, iar soţul ei grav rănit, într-un apartament. Poliţiştii au fost nevoie să spargă uşa pentru a intra în locuinţă. Apelul la 112 a fost făcut de nora celor doi, care nu reuşea să-i contacteze.

de Claudiu Loghin

la 10.10.2022 , 14:23

Totul a fost scos la iveală după ce nora celor doi soți nu a mai reușit, în această dimineață, să ia legătura cu cei doi. A mers la etajul 2 al blocului din Codlea, a sunat la ușa socrilor, nu răspuns nimeni așa că a sunat la 112. Pompierii de la ISU Brașov au intrat în casă pe geamul locuinței, găsind-o pe femeia de 65 de ani fără suflare, cu multiple lovituri de cuțit și toporișcă. De asemenea, în apartament se afla și soțul ei, încă în viață, cu același tip de leziuni, în zona capului și abdominală.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul județean Brașov. 

Acum, oamenii legii încearcă acum să lămurească în ce condiții s-a produs această agresiune. Vecinii vorbesc despre un act de violență conjugală reciprocă, care ar fi dus la moartea femeii și la rănirea gravă a soțului acesteia, în vârstă de 67 de ani.

Vezi și

Ce spune IPJ Brașov despre agresiunea din Codlea

"În această dimineață, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că nu îi poate contacta pe socrii săi, care locuiesc în municipiul Codlea, județul Brașov. La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea și Serviciului de Investigații Criminale Brașov, precum și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Întrucât ușa locuinței era încuiată, s-a procedat la pătrunderea în locuință de către pompierii aflați la fața locului, în interiorul acesteia fiind depistate două persoane, în stare de inconștiență, acestea fiind identificate ca fiind un bărbat, în vârstă de 67 ani și o femeie, în vârstă de 65 ani, soț și soție, ambii din municipiul Codlea, județul Brașov. Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul femeii, iar bărbatul a fost preluat și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Polițiștii fac cercetări pentru a se stabili ce au pățit cei doi soți. Cazul este coordonat de un procuror.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Evenimente » Doi soți s-ar fi atacat cu toporișca și cuțitele în apartamentul lor din Codlea. Ea a fost găsită moartă, el a supraviețuit