Antena Meniu Search
x

Video Investiţia de 300.000 de lei din sectorul 2 al Capitalei care nu poate fi încă folosită. Eroarea persistă de zile bune: "E bătaie de joc"

Bani aruncaţi pe fereastră, în Capitală! Cinci parcări speciale pentru biciclete nu pot fi folosite pentru că uşile nu pot fi deschise cu cartele. Vorbim de o eroare de soft care persistă de câteva săptămâni. Autorităţile susţin că abia acum au aflat şi că vor cere constructorului să remedieze situaţia. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 01.03.2024, 20:26

Vezi și

Sectorul 2 al Capitalei are 3 parcări speciale pentru biciclete, care au costat 300.000 de lei. Investiţia e momentan inutilă pentru că nu pot fi folosite: "Pentru a deschide uşa parcării pentru biciclete trebuie să scanăm acest cod QR însă momentan nu funcţionează".

Că nu pot fi utilizate a aflat abia acum şi viceprimarul. "Trebuie să bagi cardul. Am card! Ai să-mi bag... Nu vrea?", declară Andrei Panaitescu​, viceprimarul sectorului 2 la faţa locului. "Nu funcţionează! Este bătaie de joc!"; "Are cam vreo 3 luni şi încă nu am văzut o bicicletă să parcheze aici", explică locuitorii din cartier. "Am aflat acum că e o problemă, am transmis furnizorului şi se va remedia. Din păcate sunt nişte erori inerente ale unui început", adaugă Andrei Panaitescu, viceprimarul sectorului 2.

O altă eroare se vede cu ochiul liber

O altă eroare se vede cu ochiul liber la parcarea pentru biciclete de la Podul Doamna Ghica. 

"Deşi la exterior scrie Primăria Sectorului 2 a Municipiului Bucureşti, pentru că aici ne aflăm, la interior găsim numele unei alte primării, Primăria Sectorului 3", explică Andreea Milea, reporter Observator"Din păcate a fost o eroare la montaj. Se pare că şi în sectorul 3 se amplasează aceste parcări de la acelaşi furnizor şi a fost efectiv o încurcătură între cei care au colantat parcările", precizează viceprimarul

Nici în Sectorul 3 nu funcţionează aplicaţia

"Parcările din Sectorul 3 nu au sigla Sectorului 2 însă au un punct comun. Nici aici nu funcţionează aplicaţia", spune Andreea Milea, reporter Observator. "O prostie! Le lasă vreunu aici? Să vedem când or fi pline. O să fie vreodată pline?", se plânge un locuitor al sectorului 3.

În sectoarele 1, 4 şi 5 nu există asemenea parcări. În sectorul 6 au fost construite 17, toate funcţionale - fiecare a costat 26.000 de euro. Preţul unui abonament anual aici este de 200 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Investiţia de 300.000 de lei din sectorul 2 al Capitalei care nu poate fi încă folosită. Eroarea persistă de zile bune: "E bătaie de joc"