Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia vecinei care i-a găsit pe cei doi ieșeni în beci. Ana era moartă lângă soțul care abia respira: "Am strigat să vină să-l scoată pe el măcar"

O femeie de 39 de ani din localitatea ieşeană Focuri a murit în beciul din propria gospodărie, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la mustul aflat în fermentaţie. Soțul ei a fost salvat la limită, după ce o vecină, care nu mai dădea de ei, a decis să-i caute. Bărbatul, care abia mai respira, zăcea lângă cadavrul soției sale. Mărturiile vecinei care i-a găsit pe aceștia sunt de-a dreptul tulburătoare.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 15:42

Mărturia vecinei care i-a găsit pe cei doi ieșeni în beci. Ana era moartă lângă soțul care abia respira
Mărturia vecinei care i-a găsit pe cei doi ieșeni în beci. Ana era moartă lângă soțul care abia respira - BZI.ro

Ana Maria, în vârstă de 39 de ani, a fost găsită moartă într-un beci din comuna Focuri. Femeia se afla lângă soțul ei, care se afla într-o stare gravă. Gazul toxic emanat de mustul aflat în fermentație a ucis-o pe femeie. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac acum verificări pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Mărturia vecinei care i-a găsit pe cei doi în beci

Tragedia s-a petrecut, cel mai probabil, în cursul nopții trecute, însă abia ieri dimineață, în jurul orei 08:30, a fost făcută descoperirea macabră. Scenele surprinse de vecina care a decis să-i caute în gospădărie sunt greu de descris în cuvinte. Ana Maria era moartă în beci, lângă soțul ei care abia mai respira, potrivit BZI.ro.

Articolul continuă după reclamă

„Eu i-am sunat de dimineață, dar nu au răspuns. Am crezut că sunt plecați. După, am mers la ei și am intrat în beci. Ea era rece, moartă, cu fața în sus și mâinile deasupra capului, iar Nifiodi (soțul tinerei n.r.) era lângă ea, întins pe jos, dar pe o parte. Abia respira. Am strigat repede, să vină vecinii, să-l scoată pe el măcar. El nu se putea mișca. Afară, și-a revenit până a venit salvarea, dar ea era moartă”, a spus o vecină de-a celor doi soți.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Mărturia vecinei care i-a găsit pe cei doi ieșeni în beci. Ana era moartă lângă soțul care abia respira: "Am strigat să vină să-l scoată pe el măcar"