Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"M-au sechestrat". Un şofer băut a făcut prăpăd cu maşina, în Bucureşti. Apoi s-a tăvălit pe jos, la INML

Un bărbat din Capitală s-a urcat la volan noaptea trecută băut, iar cursa s-a încheiat violent, printr-un accident în care autoturismul complet distrus, a ajuns cu roțile în sus. 

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 14:04

Șoferul inconştient a pierdut controlul volanului pe șoseaua umedă, a intrat într-o pubelă de gunoi și s-a răsturnat pe plafon. Polițiștii l-au testat la fața locului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.33 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la drug test a ieșit pozitiv la benzodiazepină.

Ar fi băut 2 litiri de apă înainte să fie testat de polițiști

Conștient de situația în care se afla, șoferul ar fi băut 2 litiri de apă înainte să fie testat de polițiști, conform martorilor. Bărbatul a fost dus la INML, pentru a-i fi prelevate probe de sânge, iar la recoltare a început să devină violent cu polițiștii. 

Articolul continuă după reclamă

Agenții au chemat în sprijin mai multe echipaje de poliție dar și jandamii pentru a-l imobiliza. Chiar şi aşa, bărbatul a continuat spectacolul și a început să se arunce pe jos în sediul INML. A fost dus, în cele din urmă, la o secție de poliție pentru audieri.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » "M-au sechestrat". Un şofer băut a făcut prăpăd cu maşina, în Bucureşti. Apoi s-a tăvălit pe jos, la INML