Antena Meniu Search
x

Video "N-am auzit în viaţa mea aşa". Incendiu misterios într-un bloc din Capitală. Focul a izbucnit după două bubuituri puternice la etajul 6, însă nimeni nu ştie de la ce

Panică şi mister într-un bloc din Capitală! Cinci persoane au ajuns la spital intoxicaţi cu fum după un incendiu puternic. Martorii spun că au auzit două bubuituri puternice înainte să izbucnească flăcările, iar pompierii nu au reuşit încă să stabilească de la ce a pornit focul. 

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 19:26

Vezi și

O coloană uriaşă de fum se ridică spre cer de la etajul 6 al unui bloc din cartierul Pantelimon din Bucureşti. În timp ce flăcările se extindeau cu repeziciune, locatarii priveau panicaţi cum apartamentele lor sunt cuprinse de un fum dens. 

Locatar: Prima oară am crezut că mi-a luat foc calculatorul. L-am demontat pentru că mirosea a fum. 

Pompierii abia au reuşit să îi scoată pe oameni pe casa scării.

Locatar: Ia uite ce e aici! 

Pe acelaşi subiect

Locatarii spun că au auzit bubuituri puternice

Femeie: A explodat ceva la etajul 6. Am fost chemată de un vecin că a luat foc blocul. Chiar de două ori cred că au bubuit. Nu am auzit în viaţa mea aşa, dar s-a auzit destul de tare. Am deschis uşa la apartament şi deja era negru la etajul 6. Pur şi simplu am coborât în fugă pe scări. Şi pisicile le-am salvat. 

Fumul a fost atât de dens, încât blocul s-a înnegrit.

Locatar: La mine în casă, pe unde am călcat, uite, negru. De la foc. A rămas funingine pe jos. 

Peste o oră le-a luat pompierilor să stingă flăcările, timp în care traficul a fost oprit în zonă. Pompierii vor stabili exact de la ce a izbucnit incendiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "N-am auzit în viaţa mea aşa". Incendiu misterios într-un bloc din Capitală. Focul a izbucnit după două bubuituri puternice la etajul 6, însă nimeni nu ştie de la ce