Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la spitalul din Rovinari. Zeci de bolnavi şi angajaţi au fost evacuaţi după ce un tablou electric a luat foc

Zeci de pacienți şi angajaţi, aflaţi în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Rovinari, au fost evacuaţi de urgenţă, în această după-amiază, după ce un incendiu a izbucnit la un tablou electric. Angajaţi unităţii sanitare au fost primii care au intervenit cu stingătoarele din spital, evitând astfel pericolul de propagare. Incendiul a fost lichidat de către pompieri.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 14:43

Vezi și

Incendiul a fost anunţat vineri, în jurul orei 12:00, după ce un tablou electric a luat foc în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Rovinari.

Incendiu la Spitalul din Rovinari. Angajaţii au intervenit cu stingătoarele

Angajaţi unităţii sanitare au fost primii care au intervenit cu stingătoarele din spital, evitând astfel pericolul de propagare. Incendiul a fost lichidat de către pompieri. ”Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi s-au autoevacuat. Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgente au fost transportate la UPU Târgu-Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectaţi medical de incendiu”, înformează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

La această oră, alimentarea cu energie electrică a fost reluată parţial şi se lucrează pentru remedierea defecţiunilor şi alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu la spitalul din Rovinari. Zeci de bolnavi şi angajaţi au fost evacuaţi după ce un tablou electric a luat foc