Antena Meniu Search
x

"Nu vreau să-i fac rău că poate ne împăcăm". După o relație de 3 săptămâni, o tânără ieșeancă s-a despărțit de iubit și l-a jefuit înainte să plece din casa lui

Telenovelă într-o comună din Iași. După o relație de doar trei săpămâni cu o adolescentă de 17 ani, un tânăr s-a trezit cu mai multe bunuri furate din casă. Familia lui a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, pentru a o da în vileag pe adolescentă. Totuși, tânărul de 20 de ani spune că nu vrea să-i facă rău fetei, în speranța că se vor împăca. 

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 10:36

După o relație de 3 săptămâni, o tânără ieșeancă s-a despărți de iubit și l-a jefuit înainte să plece din casa lui
După o relație de 3 săptămâni, o tânără ieșeancă s-a despărți de iubit și l-a jefuit înainte să plece din casa lui - BZI.ro

Ioanela, tânăra de 17 ani din Iași, este acuzată de familia fostului iubit, un tânăr de 20 de ani, că a furat mai multe obiecte din casa lor din Târgu-Neamț. Fata a avut o relație de doar trei săptămâni cu tânărul, timp în care ea a locuit în casa lui, potrivit BZI.ro.

„Această fată, să aveți grijă la ea! Își caută prieten pe rețelele de socializare! Fratele meu a adus-o acasă cu tot cu copilul său mic, stă 2, 3 săptămâni și după fură ceea ce ai prin casă și pleacă! Asta a făcut acum câteva zile în urmă”, se arată într-o postare postată pe un grup de Facebook.

Despărțire urmată de furt

„Eu am avut o relație cu această fată timp de 3 săptămâni, a locuit la mine. Nu eu fac postările alea, cred că sora mea le face, eu nu mai am legătură cu familia mea. Nu știu exact cine postează, dar e cineva din familie, pentru că știe exact ce s-a întâmplat. Eu nici nu mai sunt acasă, nu am treabă cu conturile alea de Facebook. Eu nu vreau să-i fac rău, mă gândesc că poate ne împăcăm. Într-adevăr, ea, când a plecat, a luat din casă un telefon mobil și niște haine de ale mamei, dar nu am treabă eu cu acele lucruri”, a declarat fostul partener al fetei.

Totuși, adolescenta are o altă variantă. Ea spune că a fost hărțuită de tânărul de 20 ani și că acesta vrea să-i facă rău pentru că s-au despărțit.

Este o hărțuire. El își face conturi de Facebook și îmi dă mesaje. Are 20 de ani și este din Târgu Neamț. S-a înscris în grupurile din Iași ca să-mi facă rău. E înscris de aproape o lună și ceva. Noi am avut o relație timp de 3 săptămâni, de pe 13 ianuarie, până pe 9 februarie. E foarte deranjat ceea ce face”, a mărturisit fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Nu vreau să-i fac rău că poate ne împăcăm". După o relație de 3 săptămâni, o tânără ieșeancă s-a despărțit de iubit și l-a jefuit înainte să plece din casa lui