Antena Meniu Search
x

Video "O maşină e daună totală". Accident teribil azi noapte în Piaţa Unirii, după ce un microbuz plin cu nepalezi a trecut pe roşu. 12 oameni au ajuns la spital

Accident teribil noaptea trecută în centrul Capitalei. Un microbuz ce transporta cetăţeni nepalezi a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o maşină. Zona Fântâni din Piaţa Unirii s-a umplut în câteva minute de echipaje de poliţie şi ambulanţe SMURD, iar traficul a fost blocat. 12 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismele au fost serios avariate. 

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 08:23

Accidentul s-a petrecut chiar în kilometrul 0 al Capitalei, la intersecția bulevardelor Dimitrie Cantemir cu Unirii. Potrivit martorilor, un microbuz care transporta cetăţeni nepalezi a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar.

Accident în centrul Capitalei. 12 persoane au ajuns la spital

În dubă se aflau zece persoane, iar în maşina cu care s-a cioccnit erau alte cinci. 12 dintre victime au fost transportate la spital, în timp ce 3 au refuzat transportul. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliție, pompieri ISU Bucureşti-Ilfov și 9 ambulanțe SMURD. 

Vezi și

Sublocotenent Ana Covașniuc, ofițer relații publice ISU Bucureşti - Ilfov: Nu sunt persoane blocate sau încarcerate. Toate sunt conştiente.

Treziţi de zgomotul puternic al impactului, oamenii din zonă au ieşit din case pentru a ajuta victimele. "Am văzut că tot scoteau din dubă victime. Uşor rănite din ce am văzut eu", spune unul dintre martori. "Am văzut doar o coloană mare de poliţie aici şi am ocolit şi ne-am oprit aici să vedem şi văd că este o maşină daună totală", explică altcineva.

Unul dintre şoferi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor suferite. Poliţia face în continuare verificări, iar o anchetă va stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » "O maşină e daună totală". Accident teribil azi noapte în Piaţa Unirii, după ce un microbuz plin cu nepalezi a trecut pe roşu. 12 oameni au ajuns la spital