Antena Meniu Search
x

Video Razie uriaşă pe drumul spre mare. Traficul a fost monitorizat de la înălţime de un elicopter al Poliţiei. Sute de şoferi vitezomani s-au ales cu amenzi

Cum minivacanța de 1 mai se apropie, și șoselele vor fi pline de șoferi grăbiți sau teribiliști, iar din acest motiv, în aceste zile, polițiștii din Ilfov au ieșit pe teren pentru a verifica șoferii tentați să calce prea tare pedeala de accelerație. Rând pe rând, sute de mașini au fost trase pe dreapta, iar la finalul zilei au fost aplicate peste 300 de amenzi. Traficul a fost monitorizat și dintr-un elicopter al Poliției Române, care a survolat întreaga zi. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 28.04.2024, 09:00

Vezi și

La acţiunea desfăşurată de poliţişti au participat şi câini de urmă și de patrulare. 

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: Colegii de la serviciul rutier monitorizeaza traficul rutier de la inaltime, colegul nostru se afla in elicopterul Politiei Romane. Acesta ne transmite in timp real informatii, astfel incat colegii de la sol sa se poata deplasa in cel mai scurt timp pentru a proceda in consecinta.

Nu au fost puţini cei care au fost prinşi pe picior greşit

Eduard Marin, reporter Observator: In urma actiunii, peste 300 de soferi au fost amendati. 146 de conducatori auto au depasit limita legala de viteza si au fost sanctionati. Au fost retinute 26 de permise de conducere si 5 certificate de inmatriculare, iar din elicopeter, politistii au identificat 4 soferi cate au depasit neregulemantar si un sofer care a calcat linia continua, si de asemenea, cu totii au fost amendati. 

Raziile continuă şi în zilele următoare, mai ales că în vacanţă nimeni nu stă acasă. Însă cei care se grăbesc prea tare spre distracţie ar putea fi traşi pe dreapta de echipajele de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Razie uriaşă pe drumul spre mare. Traficul a fost monitorizat de la înălţime de un elicopter al Poliţiei. Sute de şoferi vitezomani s-au ales cu amenzi