Antena Meniu Search
x

Români care ne fac de râs. Înainte să vină acasă, o femeie din Cluj a jefuit o biserică din Florenţa. A furat absolut TOT ce a putut să care

O româncă a fost arestată în Padova, după ce a prădat o biserică înainte de Anul Nou. Femeia a furat absolut TOT ce a văzut cu ochii şi a putut să care.

O româncă a fost arestată în Padova, după ce a prădat o biserică înainte de Anul Nou. Femeia a furat absolut TOT ce a văzut cu ochii şi a putut să care.

Femeia lucra ca îngrijitoare pentru o călugăriță de 86 de ani la parohia San Bartolomeo din Badia in Ripoli, Florenţa, și decisese să-și petreacă Anul Nou în România. Însă Nastafà Rad, de 59 de ani, fără antecedente penale, s-a gândit să nu se întoarcă acasă cu mâinile goale și astfel înainte de plecare a furat numeroase obiecte: icoane, sfeșnice, dar și farfurii, aparate electrocasnice, printre care un televizor, un video, un robot de bucătărie și un fier de călcat.

Bunurile sustrase le-a introdus în poșete, geamantane, valize și rucsacuri și le-a urcat la bordul unui autocar cu direcția Cluj-Napoca. Însă între timp parohul și-a dat seama de furt și a anunțat imediat carabinierii de la unitatea Firenze Ricorboli. Militarii au început imediat verificările și în seara de 28 decembrie au interceptat-o pe femeie în timp ce autocarul în care călătorea se afla autogara din Selvazzano Dentro, Padova.

Carabinierii din Selvazzano au percheziționat întreg bagajul femeii, în greutate de circa 200 de kg, iar obiectele găsite au fost fotografiate și trimise carabinierilor din Firenze pentru a fi recunoscute de către victimele furtului.

Românca a fost închisă în penitenciarul din Montorio Veronese. Potrivit investigatorilor, femeia intenționa să rămână în România, având în vedere că biletul pe care îl achiziționase era numai dus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Români care ne fac de râs. Înainte să vină acasă, o femeie din Cluj a jefuit o biserică din Florenţa. A furat absolut TOT ce a putut să care