Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Sunt un om bun, nu vreau să-ţi fac rău". Tânără de 20 de ani din Botoșani, salvată de un trecător. A amenințat că se sinucide în fața copilului

Au fost scene dramatice ieri într-un mall din Botoşani. O femeie de 20 de ani a ameninţat că se sinucide în faţa copilului şi a soţului său. 

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 14:28

Martor la incident a fost şi un tânăr voluntar, președintele unei asociații umanitare din Botoșani, care nu a ezitat să intervină. În timp ce soţul femii cerea ajutor la 112, bărbatul a început să vorbească cu tânăra mamă şi a convins-o să coboare în siguranţă de pe scara de incendiu a clădirii.

Tânăra a fost transportată la secţia de psihiatrie a Spitalului Județean din Botoșani, iar poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Din primele informaţii, se pare că femeia, care se află în proces de divorţ, ar fi recurs la gestul disperat după ce ar fi fost ameninţată şi ar fi rămas fără acte.

"Eram prin zonă şi am văzut că era acolo sus, că vrea să se arunce. Am stat pe scările de jos, am convins-o prin natura faptului a ceea ce fac eu cu asociaţia, am spus sunt un om bun, nu vreau să-ţi fac rău, vreau să te ajut. Mă bucur că am reuşit să evit un dezastru", a declarat Daniel Câșlariu, președinte asociație umanitară.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » "Sunt un om bun, nu vreau să-ţi fac rău". Tânără de 20 de ani din Botoșani, salvată de un trecător. A amenințat că se sinucide în fața copilului