Antena Meniu Search
x

Tragedie în Timişoara. O femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu cei doi copii în braţe: toţi trei au murit

Moment cumplit la Timişoara. O femeie a decis să-şi pună capăt zilelor, dar a încercat să-i ia cu ea şi pe cei doi copii.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 11:21

Vezi și

UPDATE Eforturile medicilor au fost în zadar. Şi fetiţa de 5 ani a decedat, chiar dacă echipajele SMURD sosite la faţa locului au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa.

O femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. I-a luat în braţe şi pe cei doi copii, un băieţel în vârstă de 3 ani şi o fetiţă în vârstă de 5 ani. Femeia şi băieţelul au murit pe loc. Fetiţa în vârstă de 5 ani este acum resuscitată de medicii ajunşi la faţa locului.

Femeia era divorţată şi nu locuia în blocul unde s-a produs tragedia. Ea era în drum spre grădiniţă pentru a-i duce pe cei mici. Tragedia a avut loc în această dimineaţă, 3 mai, în jurul orei 10:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie în Timişoara. O femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu cei doi copii în braţe: toţi trei au murit