Antena Meniu Search
x

Video Un ucrainean a furat maşina unui taximetrist din Bucureşti şi a plecat "la plimbare" prin oraş. Cum a reuşit să-l păcălească

Cursă care se putea încheia tragic pe străzile din Capitală. Un tânăr ucrainean, fără permis, a furat maşina unui taximetrist şi a condus prin oraş. Camerele de supraveghere i-au surprins goana. Acum, e reţinut şi îngroaşă rândul ucrainenilor cercetaţi pentru diverse fapte penale de când au găsit refugiu în ţara noastră. 

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 20:50

Vezi și

Aventura ucraineanului de 23 de ani a început la kilometrul zero al Capitalei. Camerele de supraveghere de pe bulevardul Nicolae Bălcescu l-au surprins pe tânăr când traversează strada grăbit şi se duce direct la taxiul care staţiona în faţa unui hotel. L-a abordat pe şofer şi sub pretextul că are bagaje şi trebuie să le pună în portbagaj, l-a păcălit să coboare din maşină, care a rămas pornită. Tânărul i-a luat locul şi a accelerat imediat. 

"Imediat după ce se vede la volan, ucraineanul porneşte într-o cursă pe străzile din centrul Capitalei. Nu avea permis şi putea oricând să producă o tragedie. Reuşeşte să traverseze câteva intersecţii şi ajunge pe Calea Victoriei", transmite Cristina Filip, reporter Observator. 

Apare din nou pe o cameră de supraveghere în timp ce frânează brusc, opreşte taxiul şi fuge. Nu înainte să fure telefonul şoferului. După ce abandonează maşina, încearcă să-şi piardă urma pe străzile din jur. Două luni a durat până când poliţiştii au reuşit să-i dea de urmă. 

Crina Eşanu, Poliţia Capitalei: În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 

De la începutul războiului din ţara vecină şi până la sfârşitul anului trecut, ucrainenii au comis în România aproape o mie de fapte penale. Un sfert dintre infracţiuni au fost înregistrate doar în Bucureşti. Cele mai multe dosare sunt pentru vătămare corporală, furt sau lovire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un ucrainean a furat maşina unui taximetrist din Bucureşti şi a plecat "la plimbare" prin oraş. Cum a reuşit să-l păcălească