Antena Meniu Search
x

Video Bilanțul războiului Israel-Hamas, după 100 de zile. Zeci de mii de oameni uciși sau răniți în enclava din Orientul Mijlociu

Război Israel-Hamas. Israelul a continuat, astăzi, bombardamentele în Gaza, în a o suta zi de război împotriva Hamas. Pentru a marca această dată, peste 120.000 de persoane au participat la un miting în Tel Aviv. La Londra şi Washington, mii de oameni au ieşit în stradă pentru a cere încetarea focului în Fâşia Gaza. Aproape 24.000 de palestinieni au fost ucişi şi 60.000 - răniţi în atacurile israeliene.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 21:20

Vezi și

Tunelurile Hamas din Gaza au fost recreate la Tel Aviv, în Israel, pentru a marca 100 de zile de război. Oamenii trec prin interior și scriu mesaje de susținere pentru ostaticii din Gaza.

Tunelurile Hamas din Gaza au fost recreate în Israel pentru a marca 100 de zile de război, potrivit Sky News. De asemenea, organizatorii evenimentului spun că este vorba despre un gest de solidaritate cu ostaticii israelieni despre care se crede că sunt ținuți în subteran de Hamas.

Numeroase mesaje au fost scrise de participanți pe pereții tunelului improvizat. În paralel, un miting de 24 de ore prin care se cere eliberarea ostaticilor a avut loc la Tel Aviv. Potrivit estimărilor, 130 de ostatici israelieni mai sunt reținuți de Hamas în locuri secrete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Bilanțul războiului Israel-Hamas, după 100 de zile. Zeci de mii de oameni uciși sau răniți în enclava din Orientul Mijlociu