Antena Meniu Search
x

Caz ŞOCANT de răpire! O tânără ţinută captivă timp de 2 luni, salvată în trafic de poliţişti. Unde se ascundea AGRESORUL care i-a făcut viaţa UN IAD

O tânără de 22 de ani a fost ţinută ostatică timp de două luni de bărbatul cu care plecase într-o excursie, după ce s-au cunoscut la o petrecere. 

O tânără de 22 de ani a fost ţinută ostatică timp de două luni de bărbatul cu care plecase într-o excursie, după ce s-au cunoscut la o petrecere. 

Tânăra conducea un autoturism Mitsubishi, în momentul în care a fost oprită şi salvată de poliţişti, chiar în trafic.

Agresorul care o ţinea ostatică de două luni se ascundea într-un compartiment special creat pentru asta, după bancheta din spate a maşinii.

Potrivit primelor informaţii, autorităţile au fost puse în alertă de un angajat al unei benzinării la care tânăra a oprit maşina pentru a alimenta, de unde a plecat fără să plătească.

Martorul spune că, pe lângă faptul că a făcut asta, tânăra i-a tras atenţia pentru că prezenta urme de violenţă pe corp şi avea ochii vineţi, plângea şi tremura.

Odată anunţaţi, poliţiştii au plecat în căutarea ei în trafic, unde au găsit-o pe tânără vizibil tulburată, iar pe agresor în ascunzătoarea sa din maşină.

La momentul de faţă, fata se află într-un centru de recuperare, unde încearcă să îşi vindece traumele psihice lăsate de cele două luni în care a fost ţinută prozonieră.

Agresorul este judecat pentru patru acuzaţii, printre care una de viol şi alta de privare de libertate. Investigaţiile sunt în desfăşurare şi urmează ca bărbatul să îşi primească pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Caz ŞOCANT de răpire! O tânără ţinută captivă timp de 2 luni, salvată în trafic de poliţişti. Unde se ascundea AGRESORUL care i-a făcut viaţa UN IAD