Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Travis Scott, arestat în Miami pentru violare de domiciliu. Rapperul de 33 de ani a fost găsit în stare de ebrietate

Artistul american Travis Scott a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice și violare de domiciliu în Miami. 

de Redactia Observator

la 20.06.2024 , 18:00

- Miami Dade Corrections

Travis Scott, pe numele său real, Jacques Bermon Webster, a fost înregistrat în Centrul Corecțional Turner Guilford Knight în jurul orei 4.35 joi dimineața, conform înregistrărilor de la tribunal, relatează Daily Mail.

Rapperul în vârstă de 33 de ani a plătit o cauţiune de 650 de dolari pentru acuzația de violare de domiciliu și 150 de dolari pentru tulburarea ordinii publice în stare de ebrietate. 

Scandalul a izbucnit la bordul unei nave de agrement din portul Miami Beach. Bărbatul care era foarte beat a făcut scandal deși i s-a cerut în mod repetat să plece, a transmis Daily Mirror, citându-i pe ofițerii Departamentului de Poliție din Miami Beach.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, pe parcursul nopții, el a fost dus la un centru de corecție.

Artistul a fost văzut recent bucurându-se de o vacanță în familie în St. Tropez. El a fost fotografiat pe o barcă cu fiica sa Stormi și fiul său Aire la sfârșitul lunii mai - copii pe care îi împarte cu fosta sa iubită Kylie Jenner. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri externe » Travis Scott, arestat în Miami pentru violare de domiciliu. Rapperul de 33 de ani a fost găsit în stare de ebrietate