Antena Meniu Search
x

Video Copil spulberat pe o stradă din Bucureşti. Momentul dramatic a fost surprins de o cameră de bord

Accident dramatic surprins de o cameră de bord în Bucureşti. Un copil, care a încercat să treacă în fugă strada, a fost spulberat de o maşină.

de Monica Palade

la 08.12.2021, 19:51

Vezi și

Băiatul de 5 ani a fost aruncat câţiva metri în aer şi s-a prăbuşit pe trotuar în apropiere de o maşină parcată. Deşi iniţial, copilul dă să se ridice, în câteva minute cade şi leşină. 

Imaginile dramatice au fost surprinse de camera de bord a unei alte maşini aflate în trafic. Incidentul a avut loc pe Strada Clopotarii Vechi, sector 1. Copilul a fost luat pe braţe de un alt şofer şi dus de urgenţă la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii deschid dosar penal in rem.

Ce spun poliştii

"În data de 07.12.2021, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident rutier, produs în sectorul 1, în care a fost rănit un minor.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat polițiști rutieri și echipaj de prim ajutor. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind externat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", au declarat oamenii legii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Copil spulberat pe o stradă din Bucureşti. Momentul dramatic a fost surprins de o cameră de bord