Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini de la accidentul cu motocicleta din localitatea suceaveană Dolheşti. Doi tineri, un băiat de 16 ani şi unul de 19, şi-au pierdut viaţa

Doi tineri au murit într-un accident cumplit la Dolheşti, în Suceava, după ce au intrat cu motocicleta în maşina din faţa lor. Un cititor a fost martor la accident şi ne-a trimis imaginile pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 06.04.2021, 15:49

Primele imagini de la accidentul din localitatea Dolheşti Vezi și
  • Un tânăr de 16 de ani și unul de 19 de ani au murit pe loc
  • Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tragedia a avut loc în localitatea Dolheşti, din Suceava. Cei doi tineri tineri de 16, respectiv 19 de ani au murit pe loc. 

Se pare că Răzvan Mihalache, tânărul care conducea, primise motocicleta de la părinţi în urmă cu câteva zile înainte de teribilul accident. A vrut să o testeze alături de prietenul său, Rareş. 

Potrivit poliţiştilor, motocicleta şi autoutilitara circulau în acelaşi sens. La un moment dat, maşina a  încetinit pentru a intra pe un podeţ lateral. În acel moment,  motocicleta a intrat din plin în spatele autoturismului. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul  a fost unul negativ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

- material realizat cu imagini şi informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Noi imagini de la accidentul cu motocicleta din localitatea suceaveană Dolheşti. Doi tineri, un băiat de 16 ani şi unul de 19, şi-au pierdut viaţa