Video

Noi imagini de la accidentul cu motocicleta din localitatea suceaveană Dolheşti. Doi tineri, un băiat de 16 ani şi unul de 19, şi-au pierdut viaţa

De Mihaela Uretu.
Publicat: 05.04.2021, 14:11.
Actualizat: 06.04.2021, 15:49

Doi tineri au murit într-un accident cumplit la Dolheşti, în Suceava, după ce au intrat cu motocicleta în maşina din faţa lor. Un cititor a fost martor la accident şi ne-a trimis imaginile pe Fii Observator.

Primele imagini de la accidentul din localitatea Dolheşti

Tragedia a avut loc în localitatea Dolheşti, din Suceava. Cei doi tineri tineri de 16, respectiv 19 de ani au murit pe loc.

Se pare că Răzvan Mihalache, tânărul care conducea, primise motocicleta de la părinţi în urmă cu câteva zile înainte de teribilul accident. A vrut să o testeze alături de prietenul său, Rareş.

Citește și:

Potrivit poliţiştilor, motocicleta şi autoutilitara circulau în acelaşi sens. La un moment dat, maşina a încetinit pentru a intra pe un podeţ lateral. În acel moment, motocicleta a intrat din plin în spatele autoturismului. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

- material realizat cu imagini şi informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].