Antena Meniu Search
x

Video Un elicopter american Black Hawk a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle. A doborât stâlpii de electricitate

Incident aviatic în Capitală! Un elicopter militar american a aterizat de urgenţă în piaţa Charles de Gaulle, chiar în sensul giratoriu.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 11:56

Vezi și

Elicopterul a aterizat de urgenţă într-o zonă centrală a Capitalei, mai exact în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Poliţiştii au intervenit pentru a dirija circulaţia. Din primele informaţii, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, însă mai mulţi stâlpi au fost avariaţi.

Pilotul a reuşit să evite clădirile din zonă

Elicopterul participa la un exerciţiu. Pilotul a reuşit în ultima clipă să evite clădirile din zonă. Aterizat în piaţa de la Charles de Gaulle, trecătorii s-au înghesuit să îl filmeze şi să posteze imaginile pe reţelele de socializare.''Traficul este blocat în Piaţa Charles de Gaulle. Motivul, un elicopter ce era într-un exerciţiu aviatic a aterizat de urgenţă'', se arată în postarea unuia dintre martori.

''Ştie cineva ce caută acest elicopter în intersecţia de la Aviatorilor? Oare s-o fi aprobat transportul aerian la sol?'', a scris un alt martor, pe Facebook.  

Pe acelaşi subiect

Reacţia Ambasadei SUA după incidentul aviatic din Capitală

''Ambasada SUA a luat cunoștință de incident și urmărește îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partnerii noștri români pentru rezolvarea situației și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile'', potrivit Biroului de Presă al Ambasadei SUA.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Un elicopter american Black Hawk a aterizat forţat în piaţa Charles de Gaulle. A doborât stâlpii de electricitate