Antena Meniu Search
x

Un bărbat ameninţă cu moartea pasagerii dintr-un avion (Video)

Jodie Fisher, o femeie de 27 de ani, din Manchester, Marea Britanie, a dat publicităţii un clip filmat la bordul unei aeronave Ryanair care decolase de la Manchester cu destinaţia Gran Canaria (Spania).

de Redactia Observator

la 30.06.2020, 11:07

Bărbatul a muşcat o tânără de mână şi a vrut să lovească o stewardeză
Bărbatul a primit interzis pe rutele operate de Ryanair - Hepta

Jodie Fisher, o femeie de 27 de ani, din Manchester, Marea Britanie, a dat publicităţii un clip filmat la bordul unei aeronave Ryanair care decolase de la Manchester cu destinaţia Gran Canaria (Spania).

În imagini se vede cum un bărbat extrem de agitat este ţinut cu greu pe loc de mai mulţi pasageri şi ameninţă că îi va ucide pe toţi cei aflaţi la bord.

Bărbatul se afla într-un avion care zbura pe ruta Manchester - Gran Canaria

Conform Daily Mail, bărbatul a fost imobilizat cu greu timp de 45 de minute. În momentul în care avionul a aterizat în Gran Canaria, bărbatul a fost dat pe mâna poliţiei, care a decis arestarea sa.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, reprezentanţii Ryanair a anunţat că bărbatul, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, a primit interzis pe rutele operate de această companie.

El este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni în condiţiile în care a încercat să deschidă uşa avionului în zbor, a înjurat pe toată lumea, a muşcat o pasageră de mână şi a ameninţat că loveşte o stewardeză cu un extinctor.

Bărbatul a muşcat o tânără de mână şi a vrut să muşte o altă femeie de picior

Jodie a povestit că bărbatul respectiv se afla în primele rânduri ale avionului în momentul în care a început să dezvolte comportamentul violent.

A ţipat de mai multe ori la echipajul de bord, dar membrii echipajului iniţial nu i-au acordat atenţie pentru că erau spanioli şi nu îl înţelegeau.

Apoi spiritele au degenerat. La un moment dat, sora lui Jodie a încercat să-l potolească pe bărbat şi acesta a muşcat-o de mână.

Ulterior a vrut să o muşte chiar pe Jodie de picior însă, din fericire, alţi doi pasageri au intervenit şi au salvat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un bărbat ameninţă cu moartea pasagerii dintr-un avion (Video)