Antena Meniu Search
x

Curse întârziate pe Aeroportul Otopeni din cauza ceții. ANM a emis avertizări de cod galben

Curse întârziate, în această dimineață, pe aeroportul Otopeni din București. Din cauza ceții dense, niciun avion nu aterizează sau decolează.

Ceata pe aeroportul Otopeni. Niciun avion nu aterizează sau decolează
Curse întârziate pe Aeroportul Otopeni din cauza ceții. ANM a emis avertizări de cod galben - Arhivă

Curse întârziate, în această dimineață, pe aeroportul Otopeni din București. Din cauza ceții dense, niciun avion nu aterizează sau decolează.

Potrivit site-ului Aeroportului, în momentul de faţă (n.r. ora 09.00), trei curse au întârzieri la decolare în jur de 20-30 de minute.

Motivul curselor întârziate este ceață foarte densă care a pus stăpânirea pe toată zona municipiului București și a județului Ilfov.

De altfel, ANM a emis, în această dimineață, avertizări tip cod galben de ceață în nu mai puțin de 22 de județe.

Potrivit avertizărilor, ceața va persista până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Cluj, Sălaj,  Bistriţa-Năsăud, Alba, Harghita, Mureş şi Sibiu se vor semnala fenomene periculoase, fiind prognozată ceaţă densă, care va determina scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

De asemenea, fenomenul meteo va fi prezent şi în localităţi din judeţele Ilfov, Hunedoara, Arad, Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Iaşi şi Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Curse întârziate pe Aeroportul Otopeni din cauza ceții. ANM a emis avertizări de cod galben