Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă şi-a mângâiat avocatul după ce a făcut o criză de nervi

Tonel Pop a făcut noi devăluiri explozive despre ce s-a întâmplat, astăzi, în timpul audierii lui Gheorghe Dincă de procurori.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.09.2019, 15:00

Avocatul familiei Luizei Melencu spune despre criminalul din Caracal că joacă teatru
Gheorghe Dincă şi-a mângâiat avocatul după ce a făcut o criză de nervi - Observator.tv / Facebook

Tonel Pop a făcut noi devăluiri explozive despre ce s-a întâmplat, astăzi, în timpul audierii lui Gheorghe Dincă de procurori.

Avocatul familiei Luizei Melencu spune despre criminalul din Caracal că joacă teatru și că încearcă să îi ducă în eroare pe anchetatori. 

Mai mult, Tonel Pop a anunţat că audierile au fost suspendate cu totul pentru ziua de astăzi, după ce avocatul din oficiul al lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lasconschi, a părăsit de mai multe ori sala în care au avut loc audierile. 

Drept urmare, audierile ar putea deveni cu totul nule, întrucât legea prevede ca acuzatul să se afle în prezența apărătorului său pe toată durata audierilor.

"S-a întrerupt interogatoriul. Le-am spus procurorilor că avocatul din oficiu a părăsit camera de anchetă fără sa anunțe, deci vicii de prodecura și inculpat neasistat. L-a lăsat fără asistenţă, iar codul de procedură penală cere avocat. 

Avocatul din oficiu a făcut criză de nervi şi Dincă l-a mângâiat, am întrerupt ancheta. Aşa s-a întâmplat şi în zilele precedente. Dincă nu cooperează, are scăpări din care înţelegem multe lucruri, se enervează. Iar când se enervează aflăm multe, chiar esenţa", a declarat Tonel Pop după o nouă rundă maraton de audieri.

Potrivit lui Tonel, criminalul din Caracal nu este un lup singuratic, ci un om cu un anturaj complex și cu foarte mulți complici din acest anturaj.

Avocatul familiei Melencu a mai spus că mâine nu vor avea loc audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă şi-a mângâiat avocatul după ce a făcut o criză de nervi