Antena Meniu Search
x

Haos pe o stradă aglomerată din Cardiff. Oamenii îngroziţi şi-au calmat arsurile cu lapte, după ce atacatorii au aruncat cu "acid" în mulţime

Mai multe persoane, victime ale unui posibil atac cu acid, au încercat să îşi calmeze arsurile cu lapte, în plină stradă, după ce asupra lor a fost aruncată o substanţă necunoscută. Incidentul s-a petrecut în miezul zilei, pe o stradă aglomerată din Cardiff.

de Ioana Petcu

la 06.09.2021, 20:19

Lapte, folosit pentru calmarea arsurilor, în plină stradă (scop ilustrativ)
Lapte, folosit pentru calmarea arsurilor, în plină stradă (scop ilustrativ) - Profimedia

Poliţia a intervenit, duminică după-amiază, în apropierea unei frizerii din Cardiff, în urma unui apel care anunţa un posibil incident cu acid. Cinci persoane rănite au fost transportate de urgenţă la spital, relatează Daily Mail. La faţa locului au rămas mai multe cutii goale de lapte, după ce victimele atacului ar fi încercat să-şi calmeze arsurile cu lactate. De altfel, poliţiştii au declarat ulterior că rănile sunt "superficiale". Momentan nu se ştie dacă există suspecţi şi nici care este natura substanţei folosite în timpul atacului.

Un martor ocular, care tocmai făcuse cumpărături în supermarketul de lângă frizerie, povesteşte că a văzut un bărbat acoperit, din cap până-n picioare, în lapte, încercând să "neutralizeze acidul" de pe pielea sa. "Venea spre mine, fără bluză, cu lapte prelingându-se pe tot corpul. Spunea că cineva a aruncat cu acid pe el."

Poliţia locală solicită tuturor celor care ar putea avea informaţii despre atacatori să îi contacteze. Un purtător de cuvânt al autorităţilor din Wales a declarat că "duminică, în jurul orei 2:44, serviciile de urgenţă au intervenit la o adresă din Cardiff, după denunţarea unui atac. Cinci oameni au ajuns la spital, cu răni uşoare, pentru îngrijiri medicale".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri externe » Haos pe o stradă aglomerată din Cardiff. Oamenii îngroziţi şi-au calmat arsurile cu lapte, după ce atacatorii au aruncat cu "acid" în mulţime