Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a omorât bebeluşul pentru că "plângea prea mult noaptea"

O femeie şi-a sugrumat propriul copil, un bebeluş de doar două luni şi i-a ars trupul. Totul pentru că micuţul plângea şi o ţinea trează toată noaptea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.05.2019, 15:42

Femeia a declarat că a recurs la gestul extrem pentru că bebeluşul plângea prea mult
Nimeni nu se aştepta ca femeia să recurgă la gestul extrem - Profimedia

O femeie şi-a sugrumat propriul copil, un bebeluş de doar două luni şi i-a ars trupul. Totul pentru că micuţul plângea şi o ţinea trează toată noaptea.

Lubov Kostyuk, de 23 de ani, și-a ucis copilul de două luni și i-a ars trupul în Kobaky, Ucraina. Ea a folosit un şiret pentru a sugruma bebeluşul lipsit de apărare.

Ulterior a ars trupul micuţului şi a ascuns rămăşiţele acestuia într-o pădure, în afara satului.

Tatăl copilului, Petro Kostyuk, în vârstă de 49 de ani, a raportat dispariția imediat la poliție, când a realizat că bebeluşul lipseşte.

Femeia a povestit că bebeluşul o ţinea trează toată noaptea din cauza plânsetelor, având febră. Răpusă de o furie extremă a recurs la gestul extrem de a-l ştrangula.

"Mama a sugrumat copilul până a murit, apoi a încercat să ardă trupul. A spus că bebeluşul plânge și nu o lasă să doarmă" a declarat Oleksandr Baidus, șeful poliției.

Detectivii au descoperit că Kostyuk a înfășurat corpul copilului într-o pătură după ce l-a ucis. A dus mai apoi pătura într-o pădure din afără satului şi i-a dat foc folosind benzină. Apoi, mama criminală a ascuns cenușa sub ramuri uscate și a fugit de la locul faptei.

Martorii au declarat că au văzut-o pe femeie îndreptându-se spre pădure, cărând o pătură şi o pungă. De asemenea, medicii legiști au găsit urme de benzină pe hainele mamei și alte dovezi în timpul prelevării probelor.

Dl Kostyuk, care și-a părăsit soția cu câteva luni înainte de crima teribilă pentru că "era mereu nervoasă și relațiile lor erau tensionate", a declarat: "Starea ei de spirit s-a schimbat dramatic fără un motiv aparent. Nu mi-aş fi imaginat vreodată că ne va ucide fiul”.

Olga Gachynska, o asistentă medicală a verificat de mai multe ori familia după nașterea bebelușului.

"Totul părea bine. Copilul era sănătos, curat și hrănit. Mama îl trata cu dragoste. Îl ţinea în braţe şi îl săruta. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că se putea întâmpla aşa ceva” a declarat asistenta.

Conform Mirror, Kostyuk a fost arestată ieri și a fost condamnată la 11 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a omorât bebeluşul pentru că "plângea prea mult noaptea"