Antena Meniu Search
x

Alegeri locale 2020. Marcel Ciolacu a votat la Buzău: „Sunt ferm convins că și bucureştenii vor alege continuitatea”

Marcel Ciolacu a afirmat, la Buzău, că este convins că și bucureştenii vor alege continuitatea şi vor alege oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 10:21

Marcel Ciolacu a votat la Buzău: Sunt ferm convins că bucureştenii vor alege continuitatea și siguranța
Marcel Ciolacu a votat la Buzău: Sunt ferm convins că bucureştenii vor alege continuitatea și siguranța - Facebook PSD
  • Marcel Ciolacu și-a manifestat susţinerea pentru Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, și s-a arătat încrezător în șansele acestuia de a obține un nou mandat.
  • Ciolacu a subliniat că, astăzi, românii își votează gospodarii, nu oameni politici.

Marcel Ciolacu a declarat la ieşirea din secţia de votare că perioada umilinţei faţă de copii, părinţi şi bunici ia sfârşit în România. 

“Sunt ferm convins că şi bucureştenii astăzi vor alege continuitatea şi vor alege oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă şi vor vota cu oamenii care au realizări şi care nu fac promisiuni. Cred că perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici astăzi să ia sfârşit în România”, a transmis liderul PSD, după ce a votat la Buzău.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ciolacu s-a arătat încrezător în șansele candidaților PSD de la Buzău. ”Cred că și domnul primar Toma și domnul președinte Neagu au reușit și de această dată să convingă oamenii”.

”Buzoienii și toți românii să iasă la vot pentru că își aleg gospodarii orașelor și județelor. Astăzi nu alegem oameni politici. Astăzi alegem continuitate și siguranță”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Peste 19 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi în secțiile de votare unde vor primi 4 buletine de vot: pentru primar, consiliul local, președintele consiliului județean și membrii consiliului județean.

Alegerile de astăzi se desfăşoară în condiţii speciale din cauza pandemiei de Covid-19. Autorităţile au adoptat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea bolii infecţioase.

 Citește și: Nicușor Dan: Am votat cu mare sete, am votat ca să scoatem din Primaria Capitalei caracatita de interese Gabriela Firea, vot la prima oră de la deschiderea urnelor: ”De maine tot la muncă, ne câștigăm dreptul de a munci”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Alegeri locale 2020 » Alegeri locale 2020. Marcel Ciolacu a votat la Buzău: „Sunt ferm convins că și bucureştenii vor alege continuitatea”