Antena Meniu Search
x

Noaptea Muzeelor 2018 în Cluj-Napoca. Programul pentru vizitatori

Mii de vizitatori sunt aşteptaţi la Noaptea Muzeelor 2018 în Cluj. Programul destinat publicului este, la cele mai multe instituţii, până la ora 01.00.

Vizitator la Noaptea Muzeelor
Mii de vizitatori sunt aşteptaţi la Noaptea Muzeelor 2018 în Cluj - Hepta

Mii de vizitatori sunt aşteptaţi la Noaptea Muzeelor 2018 în Cluj. Programul destinat publicului este, la cele mai multe instituţii, până la ora 01.00.

Muzeele din Cluj îşi aşteaptă vizitatorii pe 19 mai cu expoziţii, concerte şi proiecţii de filme.

Noaptea muzeelor 2018 Cluj: Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Muzeul Etnografic al Transilvaniei are un program deschis publicului de Noaptea Muzeelor 2018 între orele 18.00 - 01.00. Vizitatorii îi pot trece pragul instituţiei la adresa strada Memorandumului, nr. 21.

La ora 20.30, va fi şi un moment muzical, oferit de taraful de romi din Gherla, conduşi de Alexandru Bob. La ora 22.00, în curtea muzeului va fi proiecţia filmului Vieţi între ape, al regizorului Oana Ivan.

Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Muzeul de Artă Cluj-Napoca are programul deschis publicului între orele 20.00 - 01.00. Ultima intrare a vizitatorilor este la ora 00.15. Sunt disponibile expoziţii cu obiecte din patrimoniul cultural al muzeului şi creaţii ale artiştilor contemporani.

Muzeul Memorial Octavian Goga

Muzeul Memorial Octavian Goga participă, de asemenea, la noaptea muzeelor, cu un program între orele 19.00 - 22.30. Vizitatorii sunt aşteptaţi la sediul din strada Principală, nr. 4.

Muzeul Apei Leonida Toniţa

Muzeul Apei Leonida Toniţa din Floreşti are programul de Noaptea Muzeelor între 19.00 - 01.00. Transportul pentru vizitatori fi asigurat gratuit, din oră în oră, cu un microbuz. Punctul de plecare este Piaţa Unirii din Cluj, intersecţia străzulor Universităţii şi I.C. Brătianu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Mondene » Noaptea Muzeelor 2018 în Cluj-Napoca. Programul pentru vizitatori