Antena Meniu Search
x

Video Un video, în care Ben Affleck pare că îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă lui Jennifer Lopez, a devenit viral

Ben Affleck a reușit să își surprindă din nou fanii. De această dată, actorul a devenit viral pe internet după ce pare că îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă lui Jennifer Lopez.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 17:33

Un video în care Ben Affleck pare că îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă lui Jennifer Lopez, a devenit viral
Un video în care Ben Affleck pare că îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă lui Jennifer Lopez, a devenit viral - @Bornakang - Twitter

Ben Affleck a ajuns viral pe rețelele de socializare printr-un video în care se vede cum îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă celebrei sale soţii, Jennifer Lopez

Nu se ştie exact ce l-a supărat atât de tare pe celebrul actor, însă acesta a fost surprins de către paparazzi în timp ce trânteşte portiera maşinii la începutul săptămânii în Sana Monica. Filmuleţul devenit în scurt timp viral şi a strâns mai bine de 30 de milioane de vizualizări. Fanii celor doi au reacţionat şi au făcut mai multe glume pe seama actorului.

Încă de când şi-au reluat relaţia de iubire, cele două vedete din Cetatea Filmului au fost urmărite de către paparazzi pas cu pas. Şi nu este prima dată când actorul devine viral datorită atitudinii morocănoase pe care o adoptă. 

Un alt moment stânjenitor surprins între Jennifer Lopez și Ben Affleck a avut la gala Premiilor Grammy din acest an, atunci când J.Lo i-a sugerat soţului să „fie mai prietenos". 

Pe acelaşi subiect

Atunci când știa că este camera pe el, Ben Affleck era tot numai un zâmbet și plin de afecțiune pentru Jennifer Lopez. Actorul și-a însoțit partenera la gala din acest an, J Lo urcând pe scena pentru a prezenta un premiu. 

Camerele de filmat și paparazzii au stat non stop pe Ben Affleck și i-au surprins expresia plictisită. Se pare că cel mai tare eveniment muzical al anului l-a lăsat indiferent pe actor.

„Oprește-te. Trebuie să pari mai prietenos. Să pari mai motivat”, i-a spus J-Lo. „Aș putea”, i-a răspuns Ben Affleck. Asta după ce la premiera filmului „Shotgun Wedding”, Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost văzuți în timpul unei discuții aprinse.

Diva şi celebrul său soţ au avut un alt moment tensionat şi la premiera „The Mother”. Ei au fost văzuți în timp ce aveau o discuție în contradictoriu înainte de a poza la panou. Cântăreața în vârstă de 53 de ani gesticula la soțul ei cu fața încruntată.

Cei doi au reaprins flacăra iubirii, la 20 de ani de la prima relaţie şi s-au căsătorit anul trecut, dar se pare că nu este totul numai lapte și miere în relația lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Un video, în care Ben Affleck pare că îi trânteşte supărat portiera maşinii în faţă lui Jennifer Lopez, a devenit viral