Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 29 septembrie 2021. Două producţii româneşti, la Festivalul de Film la New York

Observator de bine, 29 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 29.09.2021, 21:13

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 29 septembrie 2021

1) După lungi amânări, ultimul film din seria James Bond a fost lansat aseară, la Londra. La premieră, pe covorul roşii au păşit ducii de Cambridge, prinţul Charles şi Emma Răducanu.

2) Greta Thunberg a ţinut un discurs impresionant la summitul climatic pentru tineret. Tânăra activistă le-a transmis liderilor lumii că lupta cu încălzirea globală a devenit o cursă contracronometru şi nu există o Planetă B.

3) Două producţii româneşti au fost înscrise în competiţie la Festivalul de Film la New York. Regizorii Radu Jude şi Radu Muntean se vor lupta pentru marele premiu, care va fi decernat pe 10 octombrie.

4) Casa Christian Dior a deschis săptămâna modei la Paris. Pentru sezonul primăvară-vară, designerul a mizat pe ţinute inspirate din anii '60.

5) Tik Tok a trecut de pragul de un miliard de utilizatori. Specialiştii spun că e o performanţă remarcabilă pentru o latformă lansată acum trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 29 septembrie 2021. Două producţii româneşti, la Festivalul de Film la New York