Antena Meniu Search
x

Reacția lui Dacian Cioloș după ce Alianța 2020 a fost acceptată la Europarlamentare

Dacian Cioloș a reacționat după ce Alianța 2020 USR – PLUS a obținut dreptul de participa la Europarlamentare. ”Acum aveți cu cine vota”, a spus liderul PLUS.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 08.03.2019, 22:54

Dacian Cioloș la o conferință de presă
Dacian Cioloș a reacționat pe Facebook după ce Alianța 2020 a primit drept de a merge la Europarlamentare - Mediafax Foto via Hepta

Dacian Cioloș a reacționat după ce Alianța 2020 USR – PLUS a obținut dreptul de participa la Europarlamentare. ”Acum aveți cu cine vota”, a spus liderul PLUS.

Dacian Cioloș a transmis pe Facebook mesajul său, la scurt timp după ce ICCJ a decis că USR și PLUS pot merge împreună la Europarlamentare.

"Acum aveţi cu cine vota! Alianţa 2020 merge la europarlamentare! Aşa cum ne aşteptam, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au votat în favoarea Alianţei noastre! Lupta continuă cu şi mai mult avânt. Vă mulţumim pentru efortul, implicarea şi răbdarea voastră. Împreună vom reuşi", a scris Dacian Cioloş.

ICCJ a admis vineri seară contestația la decizia BEC de a nu permite Alianței 2020 USR – PLUS să participe la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai.

Contestația a fost făcută vineri dimineață de către cele două partide din alianță.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Reacția lui Dacian Cioloș după ce Alianța 2020 a fost acceptată la Europarlamentare