Antena Meniu Search
x

Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe autostradă, în Germania. L-a prins şi i-a luat cheile, să nu mai conducă

Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe autostradă, în Germania. L-a prins şi i-a luat cheile, să nu mai conducă. Poliţiştii chemaţi de urgenţă au descoperit o alcoolmie uluitoare la şoferul dat jos de la volan.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.05.2019, 08:35

Şofer român, erou în Germania
Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe autostradă, în Germania. L-a prins şi i-a luat cheile, să nu mai conducă - Twitter

Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe autostradă, în Germania. L-a prins şi i-a luat cheile, să nu mai conducă. Poliţiştii chemaţi de urgenţă au descoperit o alcoolmie uluitoare la şoferul dat jos de la volan.

"Datorită unui şofer român de camion, sâmbătă, 18 mai, pe autostrada A7, în direcţia Wurzburg, nu a avut loc un grav accident de circulaţie.", a comunicat poliţia germană, într-o informare de presă. Mai mult, agenţii poliţiei de autostradă din Petersberg i-au mulţumit public românului.

În urmă cu 8 zile, acesta a observat pe A7, în jurul orei 16:30, un camion care circula cu o traiectorie sinuasă, de pe o bandă pe alta, în faţa sa. Românul a avertizat alţi şoferi şi a reuşit să facă o femeie de 29 de ani, la volanul unui automobil, să înţeleagă că trebuie să sune la poliţie.

Românul s-a luat cu camionul după cel din faţa sa, care conducea total haotic, şi l-a urmărit kilometri buni, scrie fuldaerzeitung.de. La un momement dat, şoferul camionului care semănase panică pe autostradă a intrat într-o parcare, urmat îndeaproape de romnâ. 

Acesta a coborât rapid din cabină când cele două camioane au oprit, a mers la colegul din faţă şi i-a luat efectiv cheile, pentru a-l împiedica să mai conducă. Era vorba despre un şofer ucrainean şi românul a realizat că acesta era foarte beat.

Poliţia a sosit rapid şi atunci când agenţii l-au pus să sufle pe şoferul ucrainean în etilotest s-au îngrozit. Rezultatul testului de alcoolemie a fost de 4.07 la mie. Şoferul beat, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat şi va fi judecat. Camionul a rămas imobilizat în parcare şi firma anunţată să trimită alt şofer să-l ia de acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un şofer român a urmărit cu TIR-ul un coleg, pe autostradă, în Germania. L-a prins şi i-a luat cheile, să nu mai conducă