Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 45 de ani a murit subit, după ce a concurat la un maraton din Londra. Și-a dat ultima suflare în drum spre casă, după ce a alergat aproape 3 ore

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit subit, după ce a concurat la un maraton din Londra. Tragedia s-a produs după ce bărbatul și-a terminat cursa și era în drum spre casă. 

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 18:32

Și-a dat ultima suflare în drum spre casă, după ce a alergat aproape 3 ore
Un bărbat de 45 de ani a murit subit, după ce a concurat la un maraton din Londra - Facebook / Mark Davis

Organizatorii maratonului de la Londra au anunţat, miercuri, că un participant la cursa de săptămâna trecută a murit după ce a concurat, în drum spre casă. Steve era un alergător experimentat și a terminat cursa în două ore, 53 de minute şi 26 de secunde, potrivit News.ro.

A murit după ce a concurat la maraton, în drum spre casă

Totul părea să fie bine. În drum spre casă însă, i s-a făcut rău și a murit. 

“Steve Shanks a murit când călătorea spre casă, duminică, 23 aprilie, după ce a participat la maratonul de la Londra. Steve, care avea 45 de ani şi locuia în Bingham, Nottingham, era un alergător experimentat, care a participat la multe curse de maraton şi a încheiat duminică maratonul în două ore, 53 de minute şi 26 de secunde”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Cauza morţii bărbatului va fi stabilită după autopsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Mapamond » Un bărbat de 45 de ani a murit subit, după ce a concurat la un maraton din Londra. Și-a dat ultima suflare în drum spre casă, după ce a alergat aproape 3 ore