Antena Meniu Search
x

Un grup diabolic, cu ”tematica” Harry Potter, a împins două fetițe de 12 ani din Rusia să se arunce de pe o clădire de 17 etaje

O fetiţă model din Rusia și prietena ei, amândouă de 12 ani, au murit după ce au căzut de pe o clădire de 17 etaje, din Samara, în sud-vestul Rusiei. Fetițele făceau parte dintr-un ”grup al morții” cu ”tematica” Harry Potter, care se răspândește rapid în mediul online.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.02.2021, 16:24

Varvara Vlasova și Valeria Shirshova s-au aruncat de pe o clădire de 17 etaje
Varvara Vlasova și Valeria Shirshova s-au aruncat de pe o clădire de 17 etaje din Rusia - Profimedia Images
  • Fetițele s-au aruncat de pe un bloc cu 17 etaje din Samara, în sud-vestul Rusiei.
  • Ele erau colege de clasă și proveneau din familii „înstărite”.

Varvara Vlasova și Valeria Shirshova au făcut un scurt videoclip înainte de a plonja din partea de sus a unei clădiri de 17 etaje din Samara, în sud-vestul Rusiei.

În imagini fetele zâmbesc al cameră, ba chiar glumesc pe seama morții, scrie The Sun.

Fetițele proveneau din familii înstărite

Fetele erau colege de clasă și proveneau din familii „înstărite”. Aveau rezultate excelente la școală și chiar fuseseră la ore înainte de a se arunca în gol de pe clădire, au anunțat autoritățile.

Anchetatorii au stabilit că fetele au căzut în gol de la aproximativ 50 de metri, de pe blocul în care locuia Varvara Vlasova.

Fetele ar fi făcut parte dintr-un grup de socializare care le „stabilea sarcini”. Părinții lor credeau că acest grup, care avea ”tematica Harry Potter”, este „inofensiv”.

În ultimii ani, Rusia a asistat la o serie de „sinucideri” în rândul copiilor, de cele mai multe ori fiind vorba despre grupuri online care împing tinerii vulnerabili să-și ia viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un grup diabolic, cu ”tematica” Harry Potter, a împins două fetițe de 12 ani din Rusia să se arunce de pe o clădire de 17 etaje