Antena Meniu Search
x

Dăncilă îl ironizează pe Iohannis, pe Facebook: "Nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificați weekendul"

La doar o zi după decizia CCR în speța revocărilor ministeriale și după conferința de presă în care a numit opoziția "aceeași adunătură de interese și ipocrizie", Viorica Dăncilă îl atacă din nou pe Klaus Iohannis.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.10.2019, 18:25

Dăncilă îl ironizează pe Iohannis, pe Facebook
Prim-ministrul îi cere președintelui să aplice imediat decizia CCR - Mediafax Foto via Hepta

La doar o zi după decizia CCR în speța revocărilor ministeriale și după conferința de presă în care a numit opoziția "aceeași adunătură de interese și ipocrizie", Viorica Dăncilă îl atacă din nou pe Klaus Iohannis. Premierul îi cere președintelui să aplice decizia Curții Constituționale şi să semneze decretele de numire a miniştrilor interimari, precizând, ironic, că pentru asta nu va trebui să-și sacrifice weekendul.

"Încă o zi de încălcare a Constituţiei de către preşedinte. Domnule Klaus Iohannis, o ţară întreagă aşteaptă să vă faceţi treaba. Şi nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificaţi weekend-ul. Când puneţi în aplicare decizia Curţii Constituţionale?", a scris Viorica Dăncilă pe pagina oficială de Facebook.

Miercuri seara, premierul i-a cerut preşedintelui Iohannis să semneze imediat, nu de îndată, numirile miniştrilor interimari, sfătuindu-l să mai ia o pauză de la poze.

"Îi cer preşedintelui să numească miniştrii interimari imediat, nu de îndată, pentru că am văzut cu toţii ce înseamnă asta la Klaus Iohannis. Îi cer de asemenea, aşa cum a decis Curtea, să motiveze în scris respingerile făcute, aşa cum era normal încă de la început. Să ia o scurtă pauză de la poze, lansări de carte şi şedinţe de campanie în sediul PNL şi să îşi aducă aminte că încă este preşedintele în funcţie şi că are atribuţii constituţionale pe care este obligat să le şi exercite", a spus Dăncilă.

"Adunătură de interese și ipocrizie"

Într-o declarație de presă făcută miercuri seara, Viorica Dăncilă a atacat dur demersul opoziției de depunere a moțiunii de cenzură, criticându-l și pe președintele Klaus Iohannis

"Nu faceți decât să mențineți această stare de instabilitate din care românii au de suferit. Moțiunea nu va trece, rămâneți aceeași adunătură de interese și ipocrizie care nu știe și nu poate în mod real să guverneze această țară", a declarat prim-ministrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Dăncilă îl ironizează pe Iohannis, pe Facebook: "Nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificați weekendul"