Gazele la stomac pot fi combătute cu un simplu ceai
Gazele la stomac duc la apariţia balonării, care poate da disconfort şi durere abdominală. Dar, există un ceai pentru eliminarea gazelor, care face minuni.
- EDIŢIE SPECIALĂ Observator. Primele EXIT POLL-uri ale Alegerilor Prezidenţiale, ora 21:00, LIVE la Antena 1
- Un român de 100 de ani a votat la o secţie din Munchen
Gazele la stomac duc la apariţia balonării, care poate da disconfort şi durere abdominală. Dar, există un ceai pentru eliminarea gazelor, care face minuni.
Gazele la stomac pot deveni o problemă supărătoare şi stânjenitoare, însă nu şi dacă încerci aceste remedii naturiste.
Apărute în cadrul digestiei, gazele la stomac sunt favorizate de mâncatul pe fugă, de vorbitul în timpul mesei, de anumite alimente (fasole, varză), dar şi de unele probleme de sănătate (constipaţie, colon iritabil).
Contra gazelor intestinale, îţi sunt de mare ajutor coriandrul, feniculul şi măghiranul, plante renumite pentru acţiunea lor calmantă a spasmelor gastrointestinale. Infuzia din coriandru o prepari dintr-o linguriţă de fructe zdrobite la 250 ml de apă clocotită. Ceaiul îl bei pe parcursul unei zile.
- O tânără a murit după petrecerea de Crăciun, pe masa de operaţie. Fata suferea de o boală cumplită, de care...
- Dramă fără margini! O tânără din Arad a murit după o simplă operație de micșorare de stomac: 'Ai fost un...
- Descoperire ŞOCANTĂ pe Aeroportul Otopeni! O femeie şi un bărbat aveau în STOMAC peste 2 kilograme de cocaină!
- Are doar 20 de ani şi duce o adevărată BĂTĂLIE! La ce a recurs, DISPERAT, fiul lui Cristian Borcea!
Din fenicul, prepară o infuzie din jumătate de linguriţă de fructe la 200 ml de apă fierbinte, din care bei câte puţin, după mesele principale. Tot sub formă de infuzie, poţi consuma măghiranul, din care ai nevoie de o linguriţă de plantă la 200 ml de apă fierbinte. Poţi bea câte trei infuzii de măghiran pe zi.
Cărbunele medicinal are o mare putere de absorbţie, calitate care îl recomandă ca remediu eficient în eliminarea gazelor intestinale. Poţi lua câte două comprimate pe zi, la nevoie. Preventiv, înainte de a mânca alimente care balonează (mazăre, fasole, varză, linte), poţi lua o capsulă.
Atenţie! Nu lua cărbunele medicinal în combinaţie cu alte medicamente (le scade eficienţa), ci la o distanţă de cel puţin două ore.
Rădăcina de ghimbir stimulează enzimele necesare digestiei, reduce spasmele stomacale şi elimină gazele intestinale.
Poţi consuma planta atât în stare proaspătă (mesteci o jumătate de felie), cât şi sub formă de ceai (fierbi 10 g de ghimbir în 300 ml de apă, timp de zece minute, trei căni pe zi), capsule (două pe zi) sau de tinctură (o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă, de trei ori pe zi).
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰