Antena Meniu Search
x

Video Idei și tendințe pentru decorarea bradului de Crăciun în 2021

Trebuie să ne organizăm din timp dacă ne dorim ca de Crăciun atmosfera de acasă să fie una ca în poveşti. Şi, cum spuneam, o să aflăm în materialul de astăzi tendinţe şi recomandări pentru decorarea bradului de Crăciun în 2021. Soluţia cheie? Simplitatea şi elementele inspirate din natură.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 18.11.2021, 13:33

Vezi și

Nicu Bocancea, designer florist: ”Noi cam furăm în fiecare an startul deoarece ne pregătim din timp. În jur de 1 noiembrie începe agitaţia din jurul Crăciunului. Ce se poartă anul acesta? În principiu, ştii cum zic eu, se poartă ceea ce îţi place. Aici este un brad din crenguţe cum ne place nouă să facem de ani de zile şi am preluat ideea de la părinţii noştri în loc să tăiem brazii sau să îi luăm pe cei în ghiveci care se spune că uilterior îi plantezi în curte însă rareori se întâmplă să şi reziste, îl facem din crenguţe. Din crenuţe de tuya, îl amplasam pe un trunchi, pe un suport metalic si apoi decoram încet încet cu produse. Anul acesta avem ceva mai special. În proportie de 80% sunt produsele din sticla, din sticla naturala și nu din plastic. Avem nuante de alb, cremuri, sampanie, mult caramiziu, aramiu. Pot fi si multicolori, pot fi si bicolori”. 

Nicu Bocancea, designer florist: ”Am fost puși la încercare să facem un brad doar din trandafiri. Si am facut un brad doar din trandafiri. I-am luat, i-am vopsit albi, am dat cu zapadă foarte multa si apoi doar am pus florile de trandafir”

Vezi în materialul video de mai sus idei pentru decorarea bradului de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Idei și tendințe pentru decorarea bradului de Crăciun în 2021