Antena Meniu Search
x

Video Gimnastă de 14 ani, în comă după ce funiile de care era legată s-au rupt brusc în timpul unui spectacol. Momente de groază în Rusia

O gimnastă de top din Rusia a ajuns în comă după ce a căzut de la înălţime în timpul unui spectacol. Adolescenta în vârstă de doar 14 ani se învârtea în aer în timp ce era legată de funii, când acestea s-au rupt brusc sub privirile îngrozite ale spectatorilor. Tânăra a primit imediat îngrijiri din partea medicilor şi a fost transportată la spital cu o contuzie cerebrală. Ca să supravieţuiască are, însă, nevoie de o intervenție chirurgicală. 

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 18:01

Vezi și

Alexey Sh, în vârstă de 14 ani, a căzut la pământ după ce funiile de care era legată s-au desprins în timp ce se afla la înălţime la un circ, în orașul rus Zarechny din regiunea Sverdlovsk. Alexey a zăcut nemișcată pe podea, în timp ce medicii intrau în grabă să îi acorde primul ajutor.

Autorităţile au deschis un dosar penal

Adolescenta a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la cap și urmează să fie mutată la un spital de specialitate, relatează DailyMail. În prezent, se află în comă.

Poliția a confiscat echipamentele defecte din sala de spectacol. A fost deschis un dosar penal pentru prestarea de servicii care nu îndeplinesc cerințele de siguranță și neglijență care a dus la vătămarea corporală gravă victimei. Pedeapsa maximă pentru cei care vor fi găsiţi vinovaţi este de până la șase ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Gimnastă de 14 ani, în comă după ce funiile de care era legată s-au rupt brusc în timpul unui spectacol. Momente de groază în Rusia